Annemarie van Campen | Dagvoorzitter, Presentator en Spreker

Mijn brein werkt in beelden. Ik merk dit ook tijdens de voorbereiding van een dagvoorzitterschap. In de periode voor een event speel ik met het onderwerp, ik lees me in, contact de sprekers, praat met de organisatie en denk na over de zaal en de opstelling.

 

Dan rolt in één sessie, als vanzelf, mijn tekst op papier. Eenmaal in die flow ‘zie’ ik wat er straks op het podium gebeurt. En dus welke woorden daarbij passen.

 

 

Uiteindelijk blijven daar maar een paar kaartjes met steekwoorden van over. Maar het event zelf, heb ik in mijn hoofd al eens helemaal doorgelopen. Daardoor weet ik precies uit welke onderdelen een dag bestaat en wat de context is. Of wat de beste optie is, als iets niet volgens planning gaat. Want geloof me, geen enkel congres of bijeenkomst verloopt precies volgens schema. Soms doordat iets anders gaat dan verwacht en soms omdat ik vind dat het anders moet, omdat dat op het moment beter past. Improvisatie maakt een evenement tot een succes.

 

De kaartjes voor morgen liggen klaar, op naar de Maassilo in Rotterdam om een nieuwe samenwerking van Provincie Zuid-Holland te lanceren!

 

Ben je druk met je eigen voorbereiding voor een evenement? Ik help je graag.

 

Mail, bel of app Annemarie

mail@annemarievancampen.nl

NL: +31 6 29 24 86 07

UK: +44 77 33 25 15 41

Copyright © 2018 Annemarie van Campen 2018 | Privacy disclaimer