fbpx

ENERGIE BRENGEN. RUST SCHEPPEN.

Annemarie als dagvoorzitter

 

Van een leuk event een geweldige dag maken? Ik help je.

 

Je hebt een goed idee voor een evenement en je wilt er een succes van maken. Maar hoe maak je van een leuk programma een formidabele dag?

 

Een goede dagvoorzitter inhuren is het antwoord. Ik zorg er voor dat jouw event een lach op de gezichten tovert, sprekers en publiek volop met elkaar in contact staan en bezoekers nog lang napraten. Bovendien verloopt je programma volgens schema. Fijn voor jou, je publiek en je sprekers. Dat is waar ik goed in ben en dat is waar ik je graag bij help.

 

Ik presenteer energiek en inhoudelijk als dagvoorzitter in Engels en Nederlands. Als jouw bijeenkomst een internationaal publiek heeft, zorg ik dat iedereen zich thuis voelt. Meer of andere talen? Voor onderdelen in Duits, Frans of Spaans draai ik mijn hand niet om.

 

Wil je die goede vrouwelijke dagvoorzitter boeken voor jouw event? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

Ik ben als dagvoorzitter te boeken vanaf €1750,-. Elke offerte is maatwerk, op basis van de inhoud en je wensen bepalen we in overleg het passende tarief. Meer weten? Bekijk meer informatie over mij en de referenties van opdrachtgevers.

 

Direct een offerte aanvragen

 

"Fris, enthousiast, goed voorbereid, vlot, elegant, authentiek en een zeer goede ‘klik’ met de zaal."

"De combinatie van haar enthousiasme, kennis van zaken en autoriteit maakt dat de dag soepel verloopt."

"In twee woorden: verfrissend en betrouwbaar. Ik hoop dat we snel weer samenwerken."

 

 

 

Energiek, enthousiast, deskundig en een autoriteit op het podium. Dit zijn in een notendop de kenmerken die klanten noemen als ze mij omschrijven.


Als dagvoorzitter heb ik inmiddels talloze bijeenkomsten, congressen en evenementen geleid. Ik stond midden tussen de studenten in een koude loods tot voor bomvolle zalen in de Amsterdam ArenA tijdens een innovatiecongres.

 

Ervaring en intuïtie

Elk evenement heeft zijn eigen sfeer en dynamiek. Mijn doel blijft hetzelfde: het publiek moet aan het einde van de dag energiek naar huis gaan. En het mooie is, ik voel dat opgeladen gevoel zelf ook.


Ik ben een tech-savvy communicatieexpert die er al vroeg achter kwam dat een begrijpelijk verhaal vertellen voor een groot publiek haar goed afging. Ik voel me thuis op het podium, een voorwaarde voor een ontspannen dagvoorzitter.

 

Door veel praktijkervaring op te doen, ondersteund door trainingen van experts, heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld.

 

Digitalisering, ICT en innovatie

In de events die ik begeleid zie je mijn voorliefde voor digitalisering en online communicatie vaak terug. Het is immers handig als je ook de inhoud van keynotes en sessies uitstekend begrijpt. IT en technologie is vaak een mannenwereld. Heerlijk om daar als vrouwelijke dagvoorzitter een draai aan te geven. Je valt net wat meer op, op dat podium, en dat kan als dagvoorzitter geen kwaad.

 

Mijn inhoudelijke kennis blijft op pijl door mijn rol als projectmanager digitale transformatie. De afgelopen jaren leidde ik succesvolle online projecten voor de overheid en commerciële organisaties. De combinatie met mijn werk als presenator en dagvoorzitter is voor mij ideaal. Inhoud, entertainment en interactie komen op een prachtige wijze samen.

Mail, bel of app Annemarie

mail@annemarievancampen.nl

 

NL: +31 6 29 24 86 07

UK: +44 77 33 25 15 41

 

Klik om direct te connecten:

Annemarie van Campen - LinkedIn profiel    Annemarie van Campen - Facebook Page   

Copyright © 2018 Annemarie van Campen 2018 | Privacy disclaimer