fbpx

ENERGIE BRENGEN. RUST SCHEPPEN.

Annemarie van Campen - Dagvoorzitter & Presentator

 

Hi!

Zoek je een ervaren dagvoorzitter voor jouw congres, online bijeenkomst of conferentie met een tech-minded publiek? Die écht weet waar het over gaat? Dan ben je nu op de juiste plek.

Als een van de weinige vrouwelijke dagvoorzitters ben ik gespecialiseerd in ICT, technologie, online communicatie, innovatie en digitalisering.

 

Ik zorg er voor dat jouw event een lach op de gezichten tovert, sprekers en publiek volop met elkaar in contact zijn, inhoud centraal staat en bezoekers nog lang napraten. Bovendien maak ik complexe informatie toegankelijk en verloopt je programma volgens schema. Fijn voor jou, je publiek en je sprekers. Dat is waar ik goed in ben en dat is waar ik je graag bij help.

 

 

Op het podium en voor de camera presenteer ik energiek en deskundig in vloeiend Engels en Nederlands. Ik zorg dat iedereen zich thuis voelt, ook als jouw bijeenkomst een internationaal publiek heeft. 

 

Kahoot, MentiMeter, Slido, panels, rondetafelgesprekken, een Lagerhuis of quiz met het publiek: ik denk als presentatrice graag mee over de beste interactieve werkvormen. Mijn gedegen voorbereiding, deskundigheid en prettige stijl zorgen er voor dat organisaties graag met mij samenwerken.   

 

Wil je die goede vrouwelijke dagvoorzitter inhuren voor jouw event? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Meer weten? Lees hier meer informatie over mij.

 

Nieuwsgierig wat anderen zeggen? Bekijk hier referenties van opdrachtgevers.

 

 

Direct Meer INFORMATIE aanvragen

 

"Fris, enthousiast, goed voorbereid, vlot, elegant, authentiek en een zeer goede ‘klik’ met de zaal."

"De combinatie van haar enthousiasme, kennis van zaken en autoriteit maakt dat de dag soepel verloopt."

"In twee woorden: verfrissend en betrouwbaar. Ik hoop dat we snel weer samenwerken."

 

 

 

Energiek, enthousiast, deskundig en een autoriteit op het podium. Dit zijn in een notendop de kenmerken die klanten noemen als ze mij omschrijven.


Als dagvoorzitter heb ik inmiddels talloze bijeenkomsten, congressen en (online) evenementen geleid. Ik stond midden tussen de studenten in een koude loods, voor een bomvolle zaal in de Amsterdam ArenA en sta regelmatig om 3:00 uur 's ochtends op om een virtueel congres aan de andere kant van de wereld te leiden.

 

Ervaring en intuïtie

Elk evenement heeft zijn eigen sfeer en dynamiek. Mijn doel blijft hetzelfde: het publiek moet aan het einde van de dag energiek naar huis gaan. Of dat nu een online event of een live event is. En het mooie is, ik voel dat opgeladen gevoel zelf ook.


Ik ben een tech-savvy communicatieexpert die er al vroeg achter kwam dat een begrijpelijk verhaal vertellen voor een groot publiek haar goed afging. Ik voel me thuis op het podium, een voorwaarde voor een ontspannen dagvoorzitter.

 

Door veel praktijkervaring op te doen, ondersteund door trainingen van experts, heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld.

 

Digitalisering, ICT en innovatie

In de events die ik begeleid zie je mijn voorliefde voor digitalisering en online communicatie vaak terug. Het is immers handig als je ook de inhoud van keynotes en sessies uitstekend begrijpt. IT en technologie is vaak een mannenwereld. Heerlijk om daar als vrouwelijke dagvoorzitter een draai aan te geven. Je valt net wat meer op, op dat podium, en dat kan als dagvoorzitter geen kwaad.

 

Mijn inhoudelijke kennis blijft op pijl door mijn rol als projectmanager digitale transformatie. De afgelopen jaren leidde ik succesvolle online projecten voor de overheid en commerciële organisaties. De combinatie met mijn werk als presenator en dagvoorzitter is voor mij ideaal. Inhoud, entertainment en interactie komen op een prachtige wijze samen.

 

Organiseer je een congres, (online) event of bijeenkomst en wil je

  • een energieke, vrouwelijke dagvoorzitter inhuren

  • die sprekers laat stralen,

  • die je publiek actief betrekt zodat zij jouw event onhouden,

  • die de juiste deskundige vragen stelt,

  • terwijl alles keurig op tijd verloopt,

  • in vloeiend Nederlands en Engels?

Mail, bel of app me!

Je kunt binnen 24 uur een reactie van mij verwachten.

 

Ik zie er naar uit je te spreken,

Annemarie

 

mail@annemarievancampen.nl

 

NL: +31 6 29 24 86 07

UK: +44 77 33 25 15 41

 

Klik hier om direct te connecten:

 

Annemarie van Campen - LinkedIn profiel    Annemarie van Campen - Facebook Page   

Copyright © 2021 Annemarie van Campen 2021 | Privacy disclaimer