fbpx

Annemarie van Campen | Dagvoorzitter, Presentator en Spreker

Kennis en ervaring binnen de overheid

De eerste overheidsorganisatie waar ik binnen keek was een gemeente, Groningen. Inmiddels werk ik ruim 14 jaar samen met overheden op elk niveau. Van lokale gemeenten en provincies, tot ministeries en uitvoeringsorganisaties.

 

De overheid werkt net even anders dan een bedrijf. Het is belangrijk die dynamiek goed te begrijpen, waarin politiek altijd een rol speelt. Als dagvoorzitter mag ik regelmatig namens een overheidsorganisatie optreden. Tijdens de voorbereiding overleg ik met woordvoering en afdeling communicatie zodat de verwachtingen, alle do’s en don’ts helder zijn. Samen met een intern of extern evenementenbureau zet ik vervolgens de puntjes op de i.

 

Werken met overheden, en vooral met bestuurders, vraagt om improvisatietalent. Het kan zomaar gebeuren dat tijdens het evenement de uitgenodigde burgemeester of staatssecretaris verlaat is, of vanwege een urgente ontwikkeling niet kan verschijnen. Een leeg podium en een pauzemuziekje is dan geen optie. Aan de dagvoorzitter de taak dit gat soepel op te vangen. Gelukkig zijn ook daar weer allerlei scenario’s voor die ik graag inzet.

 

Als dagvoorzitter begrijp ik hoe je de brug slaat tussen overheid en samenleving: ik werk graag met je samen.

 

Amsterdam als de perfecte locatie voor jouw event

Amsterdam kent talloze prachtige evenementenlocaties. Van industriële loodsen tot 19e-eeuwse zalen. Het is een feest om als dagvoorzitter in de stad aan de slag te zijn. Als Amsterdammer heb ik alle mooie, handige en (niet) bereikbare locaties leren kennen. Ik denk graag mee over de perfecte plek voor jouw bijeenkomst of congres.

 

Aan de hand van het doel van de dag, kiezen we de juiste locatie. Je bezoekers spelen daarin een hoofdrol. Wat gaan ze doen tijdens de dag? Waar komen ze vandaan en hoe komen ze naar het evenement toe? Veel locaties in Amsterdam zijn uitstekend uitgerust om verschillende werkvormen toe te passen. Wanneer we als organisator, dagvoorzitter en locatiemanager samenwerken, is succes gegarandeerd.

 

 

Op zoek naar een dagvoorzitter voor een overheidsorganisatie, of voor je evenement in Amsterdam? 

Neem contact met me op.

 

Organiseer je een congres, (online) event of bijeenkomst en wil je

  • een energieke, vrouwelijke dagvoorzitter inhuren

  • die sprekers laat stralen,

  • die je publiek actief betrekt zodat zij jouw event onhouden,

  • die de juiste deskundige vragen stelt,

  • terwijl alles keurig op tijd verloopt,

  • in vloeiend Nederlands en Engels?

Mail, bel of app me!

Je kunt binnen 24 uur een reactie van mij verwachten.

 

Ik zie er naar uit je te spreken,

Annemarie

 

mail@annemarievancampen.nl

 

NL: +31 6 29 24 86 07

UK: +44 77 33 25 15 41

 

Klik hier om direct te connecten:

 

Annemarie van Campen - LinkedIn profiel    Annemarie van Campen - Facebook Page   

Copyright © 2021 Annemarie van Campen 2021 | Privacy disclaimer