Annemarie van Campen | Dagvoorzitter, Presentator en Spreker

 

De eerste overheidsorganisatie waar ik binnen keek was een gemeente, Groningen. Inmiddels werk ik ruim 13 jaar samen met overheden op elk niveau. Van lokale gemeenten en provincies, tot ministeries en uitvoeringsorganisaties.

 

De overheid werkt net even anders dan een bedrijf. Het is belangrijk die dynamiek goed te begrijpen, waarin politiek altijd een rol speelt. Als dagvoorzitter mag ik regelmatig namens een overheidsorganisatie optreden. Tijdens de voorbereiding overleg ik met woordvoering en afdeling communicatie zodat de verwachtingen, alle do’s en don’ts helder zijn. Samen met een intern of extern evenementenbureau zet ik vervolgens de puntjes op de i.

 

Werken met overheden, en vooral met bestuurders, vraagt om improvisatietalent. Het kan zomaar gebeuren dat tijdens het evenement de uitgenodigde burgemeester of staatssecretaris verlaat is, of vanwege een urgente ontwikkeling niet kan verschijnen. Een leeg podium en een pauzemuziekje is dan geen optie. Aan de dagvoorzitter de taak dit gat soepel op te vangen. Gelukkig zijn ook daar weer allerlei scenario’s voor die ik graag inzet.

 

Als dagvoorzitter begrijp ik hoe je de brug slaat tussen overheid en samenleving: ik werk graag met je samen.

 

Neem contact met me op.

 

 

Mail, bel of app Annemarie

mail@annemarievancampen.nl

NL: +31 6 29 24 86 07

UK: +44 77 33 25 15 41

Copyright © 2018 Annemarie van Campen 2018 | Privacy disclaimer