fbpx

Annemarie van Campen | Dagvoorzitter, Presentator en Spreker

Vrouwelijke keynote spreker over ICT, digitalisering en technologie

Met veel plezier sta ik op het podium als keynote spreker en neem ik deel aan paneldiscussies om mensen uit het bedrijfsleven en overheid te inspireren.

 

Mijn lezingen kenmerken zich door scherpte, een vrolijke noot en de ‘wow’-factor. Als spreker houd ik er van om de kennis van het publiek te vergroten en concrete handvatten te geven om mee aan de slag te gaan.

 

Niet je doorsnee trend-presentatie, maar een maatwerk keynote die direct verbonden is met de dagelijkse praktijk van het publiek. Voor elke keynote overleg ik met je over het exacte doel, het publiek, de setting en dingen die specifiek voor de groep zijn. Dit is de beste manier om een lezing neer te zetten die mensen bijblijft.

 

Mijn nieuwste lezing gaat over de waarde van diversiteit binnen digitalisering en in de technologiesector. Lees hier alvast meer.

 

Organiseer je een evenement voor een ondernemend publiek, waar een verbinding ligt met innovatie, IT, digitalisering, technologie of online communicatie? Ik draag daar met veel plezier aan bij als vrouwelijke keynote spreker. Stuur me een bericht om direct te overleggen.

 

Lezingen van Annemarie

Elke lezing past Annemarie aan naar jouw wensen en behoeften. Over deze onderwerpen praat ze graag. Heb je een ander idee? Dat kan ook. Stuur even een berichtje.

 

→ Vrouwen in ICT: de waarde van diversiteit in technologie

Ik laat je zien hoe kansrijk, belangrijk en waardevol diversiteit in de technologiesector is. Hoe staat het met de rol van vrouwen en minderheden in de sector? Welke 'oeps' situaties waren er in het verleden? Welke veranderingen zien we? Welke kansen liggen er en hoe kan je daar als organisatie actief mee aan de slag?

 

→ De digitale samenleving

Over de invloed van technologie op ons dagelijks leven en actuele innovaties in jouw sector.

 

→ Sturing geven aan online projecten

Tips & tricks voor communicatieprofessionals die mogen samenwerken met techneuten. Ook als uitgebreide training mogelijk.

 

→ Begrijpelijke taal, online en offline

Hoe maak je effectieve papieren correspondentie, verbonden met je digitale kanalen?

 

Boek direct een lezing of vraag meer informatie over de mogelijkheden.

Mail, bel of app Annemarie

mail@annemarievancampen.nl

 

NL: +31 6 29 24 86 07

UK: +44 77 33 25 15 41

 

Klik om direct te connecten:

Annemarie van Campen - LinkedIn profiel    Annemarie van Campen - Facebook Page   

Copyright © 2018 Annemarie van Campen 2018 | Privacy disclaimer