fbpx

Annemarie van Campen | Dagvoorzitter, Presentator en Spreker

Vrouwelijke keynote spreker over ICT, digitalisering en technologie

Met veel plezier sta ik op het podium als keynote spreker en neem ik deel aan paneldiscussies om mensen uit het bedrijfsleven en overheid te inspireren.

 

Direct een lezing boeken? Stuur een bericht en ik neem contact met je op.

 

Mijn lezingen kenmerken zich door scherpte, een vrolijke noot en de ‘wow’-factor. Als spreker houd ik er van om de kennis van het publiek te vergroten en concrete handvatten te geven om mee aan de slag te gaan.

 

Niet je doorsnee trend-presentatie, maar een maatwerk keynote die direct verbonden is met de dagelijkse praktijk van het publiek. Voor elke keynote overleg ik met je over het exacte doel, het publiek, de setting en dingen die specifiek voor de groep zijn. Dit is de beste manier om een lezing neer te zetten die mensen bijblijft.

 

Mijn nieuwste lezing gaat over de waarde van diversiteit binnen digitalisering en in de technologiesector. 

 

 

Vrouwen in de ICT: de waarde van diversiteit in technologie.

 

In deze lezing laat ik zien hoe kansrijk, belangrijk en waardevol diversiteit in de technologiesector is. Welke 'oeps' situaties we in het verleden tegenkwamen. Welk bewustzijn en veranderingen we nu gelukkig zien, welke kansen er liggen en vooral: hoe je valkuilen ontwijkt en het verschil kunt maken. Op de werkvloer en daarbuiten.

 

Annemarie van Campen Vrouwelijke keynote spreker ICT digitalisering technologie innovatieMet de groeiende invloed van artificial intelligence en robotisering is aandacht voor diversiteit in digitalisering een steeds belangrijker onderwerp. Hoe meer keuzes en beslissingen we overlaten aan systemen, des te belangrijker het is dat die beslissingen ethisch verantwoord door gemengde teams worden genomen.

 

Hoe komt het dat in het verleden fouten zijn gemaakt? Dat toepassingen simpelweg vergeten zijn? Dat misverstanden ontstaan waarvan je denkt: hoe kán dat!?

 

Ik bespreek deze vragen in een ontspannen lezing met veel interactie en een dosis humor. Je neemt persoonlijke verhalen mee naar huis, voorbeelden uit de praktijk en vooral: concrete stappen waarmee je morgen aan de slag kunt.

 

Onderwerpen die aan bod komen: Lessen uit Silicon Valley, vooroordelen en stereotypen, diversiteit op de werkvloer, AI en robotisering, e-health, recruitment en HR

 

Duur: ongeveer 45 minuten.

 

 

Organiseer je een evenement voor een ondernemend publiek, waar een verbinding ligt met innovatie, IT, digitalisering, technologie of online communicatie? Ik draag daar met veel plezier aan bij als vrouwelijke keynote spreker. Leg contact om te overleggen.

 

Lezingen van Annemarie

Elke lezing past Annemarie aan naar jouw wensen en behoeften. Over deze onderwerpen praat ze graag. Heb je een ander idee? Dat kan ook. Stuur even een berichtje.

 

→ Vrouwen in ICT: de waarde van diversiteit in technologie

Ik laat je zien hoe kansrijk, belangrijk en waardevol diversiteit in de technologiesector is. Hoe staat het met de rol van vrouwen en minderheden in de sector? Welke 'oeps' situaties waren er in het verleden? Welke veranderingen zien we? Welke kansen liggen er en hoe kan je daar als organisatie actief mee aan de slag?

 

→ De digitale samenleving

Over de invloed van technologie op ons dagelijks leven en actuele innovaties in jouw sector.

 

→ Sturing geven aan online projecten

Tips & tricks voor communicatieprofessionals die mogen samenwerken met techneuten. Ook als uitgebreide training mogelijk.

 

→ Begrijpelijke taal, online en offline

Hoe maak je effectieve papieren correspondentie, verbonden met je digitale kanalen?

 

Boek direct een lezing of vraag meer informatie over de mogelijkheden.

 

Organiseer je een congres, (online) event of bijeenkomst en wil je

  • een energieke, vrouwelijke dagvoorzitter inhuren

  • die sprekers laat stralen,

  • die je publiek actief betrekt zodat zij jouw event onhouden,

  • die de juiste deskundige vragen stelt,

  • terwijl alles keurig op tijd verloopt,

  • in vloeiend Nederlands en Engels?

Mail, bel of app me!

Je kunt binnen 24 uur een reactie van mij verwachten.

 

Ik zie er naar uit je te spreken,

Annemarie

 

mail@annemarievancampen.nl

 

NL: +31 6 29 24 86 07

UK: +44 77 33 25 15 41

 

Klik hier om direct te connecten:

 

Annemarie van Campen - LinkedIn profiel    Annemarie van Campen - Facebook Page   

Copyright © 2021 Annemarie van Campen 2021 | Privacy disclaimer