fbpx

Annemarie van Campen | Dagvoorzitter, Presentator en Spreker

 

Een vrouwelijke dagvoorzitter voor jouw event

Een goed evenement is meer dan een collega als dagvoorzitter inhuren, een programma met sprekers maken en een paar pauzes plannen. Je wilt een congres of bijeenkomst aanbieden waar de tijd voorbij vliegt. Waar bezoekers geboeid luisteren en actief meepraten. Waar ze nieuwsgierig zijn naar wat er komt en contact leggen met elkaar.

 

Ik kan je helpen door eerst samen de perfecte dag te ontwerpen en daarna als presentator je bezoekers bij de hand te nemen tijdens het event.

 

Meeting design

Je kent ongetwijfeld het bekende programma waarin twee uur sprekers wordt afgewisseld met een korte koffiepauze, gevolgd door een panel, een lunch (met koffie, want die heb je wel nodig), een uitsmijter en een bedankje.

Als we samen aan de slag gaan met je plannen voor je congres of werksessie, gooien we dat op de schop. Een succesvol event geeft energie, in plaats van die op te slurpen. Samen bouwen we het perfecte programma. Misschien kiezen we wel heel andere formats, waarin een spreker ineens een deelnemer wordt. Of waarbij we het publiek opknippen en ze aan het werk zetten. Waarom niet? Alles om jouw doel zo goed mogelijk te bereiken. Zonder gedwongen gekkigheid of verplichte hoofd-schouder-knie-en-teen oefeningen. We zijn niet op zoek naar een circus, toch? Dát is meeting design

 

Dagvoorzitter

Tijdens de dag zelf ben ik het gezicht van je event. Ik ben presentator, gastvrouw, interviewer en vooral één van het publiek. De verbinding maken tussen podium en zaal is mijn hoofdtaak. Is er vuur en wat pit nodig, dan stook ik het op. Behoefte aan rust? Dan komt er kalmte. Ik zorg er als vrouwelijke dagvoorzitter voor dat de personen op het podium stralen en het publiek actief meedoet. Dat doe ik door de sfeer en voortgang aan te voelen, gesprekstechnieken toe te passen en gebruik te maken van de ruimte. De combinatie van gevoel en intuïtie met training en kennis.

 

Gespreksleider

Stel dat je dag al goed in elkaar zit, maar je net voor dat ene onderdeel iets extra’s nodig hebt: ik kom naar je toe. Heb je een programmaonderdeel waarbij het de bedoeling is dat iedereen de kans krijgt om zich te laten horen en -heel belangrijk- goed gehoord wordt? Dan is het verstandig mij te vragen gespreksleider te zijn. Je kunt dit bijvoorbeeld toepassen als je de directie van je bedrijf soepel in gesprek wilt laten gaan met elkaar en met medewerkers. Ik ben dan een extra houvast, een ‘aangever’ waardoor de afstand verkleint en iedereen zich op zijn gemak voelt. Of tijdens een debat waarin het hoog kan oplopen, als er zaken uitgesproken moeten worden zonder dat de een de ander overschaduwt. Of gewoon, als je het standaard panel wilt vervangen door een levendig gesprek geleid door een vrouwelijke dagvoorzitter.

 

Video en presentatie

Een fris gezicht voor je bedrijfsfilm, productintroductie of awardshow: ik heb ‘m. Met plezier ga ik voor je op pad met een cameracrew om jouw onderwerp naar wens in beeld te brengen. Liever een meer klassieke gespreksstijl? Geen probleem. Presentatie volgens een nauwgezet script? De autocue en ik zijn goede vrienden. Live of ge-edit, achter een desk of als razende reporter: ik vind video heerlijk.

Of je nu één of al deze onderdelen zoekt, bel me. Je kunt me altijd als gespreksleider of dagvoorzitter inhuren. Heb je iets anders waar ik je bij kan helpen: aarzel niet om te vragen. Ik ben benieuwd!

Copyright © 2018 Annemarie van Campen 2018 | Privacy disclaimer